Såld

Gottsunda-gipen/Södra Gottsunda, Uppsala

Odlingsvägen 2A

Slutpris: 7 150 000 kr

Odlingsvägen 2A

Välunderhållen rymlig tvåplansvilla med stor tomt

Tillfälle att förvärva denna idylliskt belägna fastighet i attraktiva Södra Gottsunda. Här finner ni lugnet i naturskön miljö nära Mälaren, men ändå nära grannar och Uppsalas stadskärna.

Trivsam och luftig 2-plansvilla med renoverat kök i lantlig smakfull stil. Även ett rymligt sovrum/gästrum i markplan. Ljust rymligt vardagsrum med kakelugn och utgång till högt belägen solig altan i söderläge. Möjlighet att delas av för ytterligare sovrum. Badrum i varje plan med kakel och klinker samt golvvärme, varav ett är renoverat på senare tid. Övervåningen erbjuder två sovrum samt stort allrum och möjlighet att naturligt dela av ett stort sovrum för ytterligare rum.
Fiberansluten fastighet!

Lättskött rymlig kuperad tomt som erbjuder buskar, häckar, fruktträd och planteringar samt gräsytor med utrymme för spel och lek men också trevliga dagar på de rofyllda uteplatserna. Närheten till skog och det utmärkta läget i området gör tomten till en mysig oas. Till fastigheten hör även ett rymligt garage med förrådsdel bakom. Goda parkeringsmöjligheter framför garaget.

Som boende i Södra Gottsunda bor du nära skogsområden och naturreservat samt expansivt köpcentrum. Bra bussförbindelser till city och cykelbana hela vägen till centrum. Promenadavstånd till bad och bryggor i Vårdsätraviken.

Klas Winter
Ansvarig mäklare

Klas Winter

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Klas

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Odlingsvägen 2A, Såld i Gottsunda-gipen/Södra Gottsunda, Uppsala Planlösning från Odlingsvägen 2A, Såld i Gottsunda-gipen/Södra Gottsunda, Uppsala
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad