Såld

Nacka Forum, Nacka

Nya gatan 1

Slutpris: 5 550 000 kr

Nya gatan 1

Exklusiv 4:a i populära Stadsporten

Varmt välkomna till denna lyxiga 4:a i populära Stadsporten, ett nytt projekt intill Nacka Forum. Lägenheten håller genomgående högsta standard med exklusiva materialval och ett fantastiskt ljusinsläpp tack vare flera stora fönsterpartier och de två franska balkongerna i olika väderstreck. Lediga garageplatser i huset.

Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum som enkelt möbleras med soffgrupp och matbord i storlek större. Köket är försett med all maskinell utrustning som behövs samt gott om arbetsyta och god förvaring i de flera under- och överskåpen. Lägenheten har tre välplanerade sovrum där Master Bedroom är försedd med platsbyggda garderober runt sängen. Intill Master Bedroom ligger lägenhetens andra sovrum där båda två har utgång till lägenhetens stora balkong mot den lugna innergården och sol hela dagen. Lägenhetens tredje sovrum ligger i andra änden av lägenheten. Båda badrummen håller högsta standard med en riktigt lyxig hotellkänsla. Båda badrummen är försedda med WC och dusch och det större badrummet har även två kombinerade tvättmaskin/torktumlare bakom luckor i samma färg som överskåpen, med en arbetsbänk emellan dem. Rymlig hall bakom säkerhetsdörr med gott om förvaring och avhängningsmöjligheter. Genomgående håller bostaden högsta standard med genomgående, vattenburen golvvärme under den vackra enstavsparketten, stora fönsterpartier med djupa fönsternischer, digitalt lås och bekvämlighet som garage i huset samt ett externt förråd.

Området är mycket populärt tack vare sitt centrala läge med närhet till allt; här finns bussar dygnet runt och snart även en T-banestation. Båtpendling till city blir även enkel med SL pendelbåt till Nybroviken, Djurgården och Lidingö. Nacka Forum erbjuder ett stort utbud av affärer, restauranger, apotek, bibliotek och Systembolag. På några minuters promenad är man i det vackra naturreservatet i Nyckelviken och man har även vackra promenadvägar runt Järla Sjö.

- Direktaccess till garaget

- Exklusiva materialval

- Badsjöar och natur på kort promenadavstånd

- Buss till slussen på ca 12 min

Paul Karlström
Ansvarig mäklare

Paul Karlström

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Paul

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Nya gatan 1, Såld i Nacka Forum, Nacka
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad