Kommande bostad

Fålhagen, Uppsala

Norrtäljegatan 33

  • price tag icon 4 250 kr / månad
  • Bostadsrättslägenhet
Pris enl ök Eller enligt ök
  • lamp and chair icon 2 rum och kök
area icon Yta
  • 58 m2 boarea
price tag icon Månadsavgift
  • 4 250 kr/mån
floors icon Våning
  • 2 av 2 (ingen hiss)
calendar icon Byggnadsår
  • 1942
Norrtäljegatan 33

Välplanerad 2:a med balkong i Fålhagen!

Attraktivt läge i Fålhagens mysiga villakvarter med omedelbar närhet till stationen och bekvämt gångavstånd till city!

Välkommen till denna välplanerade lägenhet med fönster åt två väderstreck som medför fint ljusinsläpp. Lägenheten är belägen på andra våningen med ett insynsskyddat och fritt läge, med direkt närhet till gröna parker och citykärnan. Planlösningen fördelar sig på hall med avhängningsmöjligheter, kök med ljusa köksluckor och plats för matgrupp om 4 personer samt ett rymligt sovrum med en inbyggd garderob. Vidare finns ett generöst vardagsrum med utgång till balkongen med trätrall som vetter ut mot Fålhagens lugna gator. Slutligen finns badrummet som är bekvämt utrustat med tvättmaskin!

Läget är perfekt, utmärkt pendlarläge och citynära men ändå på en mycket lugn gata utan störade trafik. Här bor du i närheten av resecentrum och inom några minuters gångväg från stadskärnan. I området finner du Vaksala torg, med all tänkbar service samt populära restauranger och underhållning. Ett underbart läge med grönskande innergården. Bara några minuters promenad bort finns Willys och i närområdet finns också affärshuset Kvarnen med ett stort serviceutbud med bl.a. mataffär, apotek, systembolag och restauranger. Där finns också Vaksala torg med sin genuina torgmiljö med handel och marknader samt Uppsala konsert och kongress.

Kontakta mäklaren vid intresse!

Intresseanmälan
Linnea Lager
Ansvarig mäklare

Linnea Lager

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Linnea

Bostaden

Föreningen

Ekonomi

Planlösning från Norrtäljegatan 33, Kommande i Fålhagen, Uppsala
Intresseanmälan

Anmäl dig här

Du som är intresserad av den här bostaden får gärna lämna dina kontaktuppgifter här. Då kan jag höra av mig till dig med uppdateringar kring bostaden, och du riskerar inte att missa nåt.

Räkna ut boendekostnad

bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad