Såld

Uppsala Näs, Uppsala

Näsängsvägen 7

Slutpris: 10 000 000 kr

Näsängsvägen 7

Unik sjöfastighet med båthus, brygga och ett fantastiskt läge vid Ekoln!

Här ges möjligheten att förvärva ett unikt sjöställe med eget båthus och badbrygga. Fastigheten är belägen endast 12 km från Uppsala centrum.

Bostadsbyggnaden består av 4 rum och kök, var av två stycken sovrum. I bostaden finns bland annat en vacker kakelugn och ett isolerat inglasat uterum. Direkt sjöutsikt från bostadsbyggnaden som skänker en trivsam närvaro. Huset är beläget på höjden av tomten och nedanför sluttningen finns gräsmatta, badbrygga och ett välhållet båthus uppfört 2005/2006. Vid uppfarten finns garage med plats för både bil och båt.

Detta är en fastighet med oändliga möjligheter där endast fantasin sätter stopp. Planerat tillträde under sensommaren 2021.

Kontakta ansvarig mäklare för att anmäla ditt intresse redan idag.

Widerlöv

Vill du ha mer information?

Kontakta oss på kontoret

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Näsängsvägen 7, Såld i Uppsala Näs, Uppsala Planlösning från Näsängsvägen 7, Såld i Uppsala Näs, Uppsala
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad