Såld

Vilan/Nåntuna, Uppsala

Nämndemansvägen 28

Slutpris: 5 550 000 kr

Nämndemansvägen 28

Familjevilla på hörntomt i Vilan/Nåntuna med gångavstånd till skola!

Välkomna till detta välplanerade enplanshus i vinkel med källare och stor insynsskyddad hörntomt angränsande mot allmänning. Detta härliga hem erbjuder plats för alla, med stora gemensamhetsutrymmen, fem sovrum och en väl tilltagen trädgård med altan. Att bo på Nämndemansvägen ger dig ett stadsnära och tryggt hem med naturen runt knuten. Flera skolor och förskolor finns i området och även matbutik inom kort promenadavstånd. Bilen kan du smidigt ställa in i garaget och ytterligare bil får plats på uppfarten. Dina gäster parkerar gratis på gatan precis utanför och behöver du åka buss ligger en hållplats ett par meter från bostaden. Läget på detta hem är verkligen optimalt!

I entréplan erbjuds en rymlig hall med förvaring i garderober, ett trevligt kök med plats för stort matbord, rymligt vardagsrum med öppen spis samt utgång till den stora altanen, tre sovrum samt helkaklat badrum. I källarplan finns två sovrum, hobbyrum samt tvättstuga och helkaklad dusch/WC. Utöver detta finns också goda förvaringsutrymmen samt trapp upp till garaget. Trädgården ligger insynsskyddat och i sydvästligt läge. Här finns en altan under tak, gräsmatta, mysig gäststuga samt såväl prydnadsväxter som fruktträd.

Huset är beläget i Nåntuna/Vilan, ett mycket populärt område för barnfamiljer med barn i olika åldrar. Här finns bra gång- och cykelvägar så att barnen själva kan ta sig till och från skolan och sina kompisar. Omedelbar närhet till Nåntunaskolan (fsk - 5:an) samt flera förskolor, både privata och kommunala. Det finns även flertalet trevliga lekplatser och fotbollsplaner i området, en välsorterad ICA-butik samt härliga naturområden med elljusspår ner mot Fyrisån och naturreservatet Norra Lunsen. Närhet via smidiga cykel- och bilvägar till stort utbud av handel vid Boländerna. Goda kommunikationer till centrala Uppsala och resecentrum både via stadsbuss och smidiga cykelvägar samt nära anslutning till E4:an för den som pendlar med bil.

Huset visas den 20/8 klockan 11:00-12:00, anmäl dig gärna!

Mattias Lindahl
Ansvarig mäklare

Mattias Lindahl

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Mattias

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Nämndemansvägen 28, Såld i Vilan/Nåntuna, Uppsala Planlösning från Nämndemansvägen 28, Såld i Vilan/Nåntuna, Uppsala
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad