Såld

Bromma - Stora Mossen, Stockholm

Mossvägen 28

Slutpris: 12 500 000 kr

Mossvägen 28

Genuin och välbevarad villadröm anno 1945

Välkommen till denna fantastiska villa i Stora Mossen. En unik möjlighet att förvärva ett ståtligt putsat 40-talshus som varit i samma familjs ägo sedan det byggdes. Nu finns tillfälle att fortsätta ta hand om denna sagolika villadröm.

Huset sträcker sig över två plan utan källare och är byggt på en bergsknalle vilket ger en fin utsikt över den omgivande naturen. Den plana trädgården är perfekt för både avkoppling och lek och ger möjlighet att njuta av solen hela dagen. Redan vid entrén möts du av dörrpartier med vindfång i original och en tidstypisk hall med kapprum och golv av Kolmårdsmarmor. Huset rymmer idag tre rymliga sovrum, varav två på övre plan och ett på entréplanet. God möjlighet att skapa ytterligare ett sovrum på entréplanet genom att värmepannan flyttas till tvättstugan i samband med byte till bergvärmeanläggning. Det generösa vardagsrummet är ljust och luftigt med stora fönsterpartier som släpper in rikligt med ljus. Dessutom finns öppna spisar på varje plan som bidrar till en varm och inbjudande atmosfär. Köket är välutrustat och har en separat matplats. Utanför köket finns matsal där du kan njuta av måltider tillsammans med familj och vänner. Från matsalen har du direkt access till den soliga altanen där du kan må bra långa sommarkvällar. Huset erbjuder även ett garage samt plats för ytterligare parkering på uppfarten. Det mesta är i fint originalskick men badrum och ytskikt behöver renoveras och elpannan rekommenderas att bytas till bergvärme av driftkostnadsskäl. (offert bergvärme för huset är framtagen).

Läget är perfekt med närhet till natur, förskola, skolor och kommunikationer. Det finns även en sportanläggning intill för den aktive. Området känt för sin charmiga trädgårdsstadsmiljö som började formas på 1920-talet. Här finns slingrande gator och bevarade skogspartier som ger en unik atmosfär. Välkommen till Mossvägen 28, ett vackert hem med genuin karaktär.

För mer information kontakta fastighetsmäklare Jonas Cederroth 070-341 01 59

Ansvarig mäklare

Jonas Cederroth

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Jonas

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Mossvägen 28, Såld i Bromma - Stora Mossen, Stockholm Planlösning från Mossvägen 28, Såld i Bromma - Stora Mossen, Stockholm
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad