Kommande bostad

Bromma - Bällsta, Stockholm

Mjölvägen 24

7 950 000 kr / Bud
area icon Yta
  • 149 m2 boarea
  • 30 m2 biarea
  • 446 m2 tomtarea
calendar icon Byggnadsår
  • 1943
Mjölvägen 24

Trädgårdsidyll i Bällsta villastad

En energieffektiv och charmig villa om totalt 179 kvm med optimal planlösning på en grönskande plan tomt i bra solläge. Trädgården med ett flertal fruktträd inbjuder till mycket lek och umgänge. På den härliga terrassen finns plats för både matgrupp, grill och loungedel. Tre ordentliga sovrum och ett ljust kök, matsal och vardagsrum med öppen spis. Carport. Idylliskt och barnvänligt läge mitt i Bällsta villastad.

För mer information kontakta fastighetsmäklare Jonas Cederroth 070-341 01 59

Intresseanmälan
Ansvarig mäklare

Jonas Cederroth

Reg. fastighetsmäklare Läs mer

Interiör

Grundinformation

Fastigheten

Taxering

Inskrivningar m.m.

Driftskostnad

previous slide
next slide
Planlösning från Mjölvägen 24, Kommande i Bromma - Bällsta, Stockholm Planlösning från Mjölvägen 24, Kommande i Bromma - Bällsta, Stockholm
Intresseanmälan

Anmäl dig här

Du som är intresserad av den här bostaden får gärna lämna dina kontaktuppgifter här. Då kan jag höra av mig till dig med uppdateringar kring bostaden, och du riskerar inte att missa nåt.

Räkna ut boendekostnad

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad