Såld

Herrhagen, Uppsala

Milstensvägen 44

Slutpris: 2 350 000 kr

Milstensvägen 44

Attraktiv modern fyrarummare med stor terrass i soligt sydvästläge!

Mycket välplanerad fyrarummare med stor solterrass på ca 20 kvm med sol från tidig förmiddag till sen kväll. Här bor du i populära Herrhagen med alla tänkbara bekvämligheter på kort avstånd. Direkt i entrén imponeras man av takhöjden som stegrar och ger bostaden en rymligt och luftig atmosfär.

En öppen planlösning mellan kök och vardagsrum skapar härliga sällskapsytor och går enkelt att möblera. Köket präglas av bra standard, funktionell förvaring och genomtänkta lösningar. Vidare rymmer lägenheten tre sovrum ett av dem med dubbelgarderob och det andra med skjutdörrsgarderob. Rymligt badrum med elektriskt komfortgolvvärme. Kaklade väggar, klinkergolv, kombinerad tvättmaskin/torktumlare samt badkar.

Ett förråd hör till bostaden som ligger under terrassen. I månadsavgiften ingår: värme, varmvatten, kallvatten, kabel-tv, internet.

Lägenheten är belägen i en expansiv stadsdel med vackra omgivningar med naturen endast ett stenkast bort. I området finns lekplatser, belyst terrängspår, förskola, skola, bibliotek, samt ett stort köpcentrum med välsorterade butiker. Herrhagen är ett mycket lugnt och tryggt område med bra och täta busskommunikationer till city och smidiga cykelvägar.

Christoffer Stalén Bardaxis
Ansvarig mäklare

Christoffer Stalén Bardaxis

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Christoffer
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad