Såld

Vattholma, Uppsala

Malmkörarvägen 53

Slutpris: 3 730 000 kr

Malmkörarvägen 53

Fint renoverat kedjehus på härlig hörntomt!

Välkommen till detta kedjehus i två plan med grönskande trädgård, belägen på hörntomt med ett av områdets bästa lägen!

Här möts man av en rymlig och ljus entréhall med gott om förvaringsmöjligheter. Entréplanet erbjuder även ett stilrent och nyrenoverat kök med plats för matbord, väl tilltaget vardagsrum med fönster och dörr ut mot trädgården, helkaklat badrum, klädvårdsrum samt ett sovrum som även det har dörr till trädgården! Övre plan är husets mer privata del med möblerbar hall, tre sovrum samt ett nyrenoverat badrum.

På fastigheten finns också stort garage med plats för två bilar och med förråd i bakkant. Inramad och uppvuxen trädgårdstomt med hörnläge vilket ger extra villakänsla! Tomten är ogenerad och diskret och angränsar mot allmänning. Här har man ett fantastiskt solläge och flertalet platser att umgås på.

Vattholma ligger 20 km norr om Uppsala och är en idyllisk ort med gamla anor från tiden för järnmalmshantering vid Vallonbruket. I närområdet finns förskolor, F-6 skola, mataffär, bibliotek, idrottshall, fotbollsplan och tennisbanor. För den aktive finns det bra motionsmöjligheter med upplyst motions- och skidspår samt golfbana (18 hål). Vattholma har mycket goda kommunikationer till Uppsala, 12 minuter med tåg. Med bil tar du dig snabbt ut på E4:an.

Anmäl dig gärna till visning redan idag!

Mattias Lindahl
Ansvarig mäklare

Mattias Lindahl

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Mattias

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Malmkörarvägen 53, Såld i Vattholma, Uppsala Planlösning från Malmkörarvägen 53, Såld i Vattholma, Uppsala
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad