Såld

Malma Backe, Uppsala

Malma backe 5B

Slutpris: 1 395 000 kr

Malma backe 5B

Välkommen till en ljus och rymlig lägenhet med egen stor uteplats!

I lugnt och trivsamt naturnära läge ligger denna fina gavellägenhet med egen uteplats.

Lägenheten disponerar sig på ett stort sällskapsrum med gott om plats för både en soffgrupp såväl som ett skrivbord eller matplats. Ett välutrustat kök med en naturlig del för en matplats och fönsterdörr som leder ut till den stora uteplatsen. Rymligt sovrum med fyra garderober samt plats för en dubbelsäng och diverse möblemang. Badrummet är helkaklat med badkar golvvärme. Välkomnande hall med gott om förvaring i form av flertal garderober samt praktisk klädkammare. Till lägenheten finns även ett stort vindsförråd.

Vitvaror i köket samt säkerhetsdörr från 2022.

Bostadsrättsföreningen Malma Backe har flera gemensamma utrymmen som t ex kvarterslokal, tvättstugor och cykelförråd. Tvättstugan ligger i nära anslutning till lägenheten. Det finns gratis parkeringsplatser (48 h) i bostadsområdet och möjlighet att hyra carport finns (separat kö). Malma Backe är ett naturskönt område som passar utmärktför den aktiva, här bor du granne med Stadsskogen. I närheten finns även vackra Hågadalen där det ges möjlighet till svamp och bärplockning, längdskidåkning samt löpning. Utöver fina skogspromenader bor du nära Valsätra IP och det expansiva området Rosendal med flera restauranger, livsmedelsbutik, frisör, gym osv. Bara ett par minuters bilresa och bra busskommunikationer till City, närhet till skola, förskola och fina cykelvägar till bl a City, Akademiska sjukhuset, BMC, Polacksbacken, Ångströmlaboratoriet samt SLU och Ultuna.

Bör ses!

Emil Haraldsson
Ansvarig mäklare

Emil Haraldsson

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Emil

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Malma backe 5B, Såld i Malma Backe, Uppsala
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad