Till salu

Eknäs, Nacka

Liljevägen 34A

9 495 000 kr
area icon Yta
  • 154 m2 boarea
  • 32 m2 biarea
  • 406 m2 tomtarea
calendar icon Byggnadsår
  • 1989
Liljevägen 34A

Unikt och superfint läge på detta 3 plans parhus totalt 186 kvm!

Unikt och superfint läge på detta 3 plans parhus om totalt 186 kvm med uthyrningsmöjlighet på attraktiv adress.

Bostaden har sol hela dagen fram till solnedgång. Här bor du i ett lugnt läge vid återvändsgränd. Souterrängvåningen har en egen ingång och kan hyras ut. Denna våning är på ca 60 kvm med alla bekvämligheter plus egen uteplats. Möjlighet att hyra ut till en intäkt på ca 15.000 kr/mån. Till bostaden finns plats för minst tre bilar och ytterligare parkeringsplats i ett garage som idag enbart nyttjas som ett förråd. Ytterligare plus till detta hem är närheten till Eknäs båtklubb med möjlighet till båtplats med en väntetid på ca 1-2 år där en y-boms plats kostar ca 3400 kr/år.

- Uteparkering för åtminstone 3 bilar och ett garage på det
- 5 sovrum, perfekt för den stora familjen
- 10 min med bil till city
- 2 min gång till båtklubben
- Energisnålt hem

Bostaden är placerad i bästa gavelläge. Bostadens planlösning är väl genomtänkt med stora öppna ytor och härlig rymd med vackert ljusinsläpp, fördelat på tre plan med entré på mittenplanet där kök och vardagsrum är placerat, stor social yta med plats för både familj och vänner. Från vardagsrummet når man både balkong och den nybyggda och stora terrassen i sydväst läge med plats för matbord, grill och loungemöbler. På detta plan finns tvättstuga, badrum med wc, handfat med kommod och duschhörna. I vardagsrummet finns mysig braskamin.

Övre plan är bostadens privata del med ett stort master bedroom som är avdelat för att få till ett till sovrum som också kan nyttjas som kontor. På detta våningsplan finns ytterligare ett stort generöst sovrum. Stort badrum med relax/bastu, här inrett med wc, dubbla handfat och duschhörna. Från övre planet nås vinden med plats för förvaring.

På nedre plan (uthyrningsdelen) finns två sovrum, badrum med plats för tvättpelare, fullutrustat kök och ett vardagsrum med egen utgång till trädgården i soligt läge. Uthyrningsdelen kan hyras ut med en intäkt på ca 15.000 kr/mån.

Välkomna på visning och upplev denna pärla på plats!

Intresseanmälan
Ansvarig mäklare

Jesper Lindgren

Reg. fastighetsmäklare Läs mer

Interiör

Grundinformation

Fastigheten

Taxering

Inskrivningar m.m.

Driftskostnad

Närområde

previous slide
next slide
Planlösning från Liljevägen 34A, Till salu i Eknäs, Nacka Planlösning från Liljevägen 34A, Till salu i Eknäs, Nacka Planlösning från Liljevägen 34A, Till salu i Eknäs, Nacka
Intresseanmälan

Anmäl dig här

Du som är intresserad av den här bostaden får gärna lämna dina kontaktuppgifter här. Då kan jag höra av mig till dig med uppdateringar kring bostaden, och du riskerar inte att missa nåt.

Räkna ut boendekostnad

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad