Såld

Västermalm, Västerås

Lidmansvägen 1A

Slutpris: 1 050 000 kr

Lidmansvägen 1A

Kvadratsmart och inflyttningsklart med högt i tak

Välkommen till denna fina och riktigt mysiga etta med takhöjd om 2,6 m. Lägenheten är belägen på tredje våningen med en boarea på 29 m² fördelade på ett stort allrum med sovalkov, renoverad fullt utrustad kokvrå (2018) samt ett helkaklat badrum. Genomgående parkettgolv och ljust målade ytskikt i hela bostaden. Stora fönster mot innergård i västerläge som ger fantastiskt ljusinsläpp som upplever lägenheten rymlig och härlig.

Här bor du i en välskött förening med ett lugnt läge bara ett stenkast från butiker, restauranger och fina grönområden. Kort promenad till Mälaren och fina promenadstråk. Cykelavstånd till Mälardalens universitet. Gemensam tvättstuga, bastu och föreningslokal finns att tillgå för föreningen medlemmar. Förråd tillhör lägenheten.

Bo billigt med låg månadsavgift i en stabil bostadsrättsförening.

Tillträde enligt överenskommelse.

Välkommen på visning!

Widerlöv

Vill du ha mer information?

Kontakta oss på kontoret

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Lidmansvägen 1A, Såld i Västermalm, Västerås
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad