Till salu

Djäkneberget, Västerås

Lidmansvägen 1A

1 875 000 kr
area icon Yta
  • 68 m2 boarea
price tag icon Månadsavgift
  • 3 435 kr/mån
floors icon Våning
  • 2 av 4 (ingen hiss)
calendar icon Byggnadsår
  • 1935
Lidmansvägen 1A

Två balkonger och ett boende med generösa utrymmen!

Nu ges tillfälle till ett härligt boende med härliga utrymmen. Med sitt utsökta läge har du närhet till mysiga Djäkneberget samt citys utbud.
Lägenheten har en riktigt bra planlösning; Välkomnande hall som är uppdelad i två delar med anslutande badrum. Köket är härligt stort med bra plats för matbord. Vardagsrummet har en härlig rymd och ljus. Härifrån kommer du även ut till en av balkongerna som vetter mot innergården... Det finns även ett rejält sovrum med bra förvaringsutrymmen. Utgång till ytterligare en balkong.
Hela lägenheten har vackra golv och ett härligt ljus. De generösa utrymmena och det fina läget gör det lätt att trivas.

Välkommen att kontakta mäklaren för mer information.

Intresseanmälan

Magnus Levenborn

Reg. fastighetsmäklare Läs mer

Interiör

Grundinformation

Fastigheten

Driftskostnad

Förening

Tomt, uteplats, bilplats

Intresseanmälan

Anmäl dig här

Du som är intresserad av den här bostaden får gärna lämna dina kontaktuppgifter här. Då kan jag höra av mig till dig med uppdateringar kring bostaden, och du riskerar inte att missa nåt.

Räkna ut boendekostnad

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad