Till salu
Budgivning pågår

Bromma - Nockeby, Stockholm

Leksandsvägen 1

16 250 000 kr
area icon Yta
  • 194 m2 boarea
  • 87 m2 biarea
  • 759 m2 tomtarea
calendar icon Byggnadsår
  • 1932
Leksandsvägen 1

Klassisk Nockebyvilla på solig hörntomt

Välkomna till denna Nockebyvilla på totalt 281 kvm, byggd 1932 och belägen på en 759 kvm stor hörntomt på gränsen till Höglandet, i behov av lite omvårdnad. Ett modernt och rymligt kök med matplats och väl tilltagna arbetsytor. Klassisk planlösning med matsal och vardagsrum i fil, med öppen spis och vackra fönsterpartier. Många fina originaldetaljer bevarade, såsom vävspända tak, spanjoletter, elementskydd m.m. Övre plan med hall, fyra sovrum, badrum och separat wc. Delvis inrett vindsplan med ett sovrum och förrådsvind. Inrett källarplan med tvättstuga, bastu/duschrum/spa, separat wc, stort all/tonårsrum förrådsutrymmen, bergvärmepump och källarentré. Stensatt parkering för två bilar. Kort promenad till Höglandstorget med 12:ans hållplats och populära Höglandsskolan, men också till Nockeby Torg med det mesta av service. Varmt välkomna på visning.

Intresseanmälan
Ansvarig mäklare

Mikael All

Reg. fastighetsmäklare Läs mer

Interiör

Grundinformation

Fastigheten

Taxering

Inskrivningar m.m.

Driftskostnad

previous slide
next slide
Planlösning från Leksandsvägen 1, Till salu i Bromma - Nockeby, Stockholm Planlösning från Leksandsvägen 1, Till salu i Bromma - Nockeby, Stockholm Planlösning från Leksandsvägen 1, Till salu i Bromma - Nockeby, Stockholm Planlösning från Leksandsvägen 1, Till salu i Bromma - Nockeby, Stockholm
Intresseanmälan

Anmäl dig här

Du som är intresserad av den här bostaden får gärna lämna dina kontaktuppgifter här. Då kan jag höra av mig till dig med uppdateringar kring bostaden, och du riskerar inte att missa nåt.

Räkna ut boendekostnad

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad