Till salu

Bromma - Norra Ängby, Stockholm

Ledungsplan 8

6 875 000 kr
area icon Yta
  • 104 m2 boarea
  • 52 m2 biarea
  • 253 m2 tomtarea
calendar icon Byggnadsår
  • 1951
Ledungsplan 8

Eftertraktat gavelradhus på återvändsgata

Gavelradhus med optimal planlösning på lugn och barnvänlig återvändsgata! 3–5 sovrum, balkong, ljust och grivsamt kök med matplats, härligt kök, vardagsrum med ekparkett, värmande kamin och utgång till altan mm. Källarplan bjuder på allrum, sovrum, kombinerad tvättstuga-/badrum och stort förråd. Allt är i väldigt bra skick. Se renoveringslista! Taket är omlagt, grunden dränerad, nyare luft/vatten värmepump mm. Barnvänlig tomt med solig altan, balkong och anlagd uteplats på tomten. Närhet till kommunikationer, förskola, skola, grönområden cykelavstånd till Ängbybadet med fina badbryggor. Tomträtt. Välkommen!

Intresseanmälan
Ansvarig mäklare

Mikael Flobecker

Reg. fastighetsmäklare Läs mer

Interiör

Grundinformation

Fastigheten

Taxering

Inskrivningar m.m.

Driftskostnad

previous slide
next slide
Planlösning från Ledungsplan 8, Till salu i Bromma - Norra Ängby, Stockholm Planlösning från Ledungsplan 8, Till salu i Bromma - Norra Ängby, Stockholm Planlösning från Ledungsplan 8, Till salu i Bromma - Norra Ängby, Stockholm
Intresseanmälan

Anmäl dig här

Du som är intresserad av den här bostaden får gärna lämna dina kontaktuppgifter här. Då kan jag höra av mig till dig med uppdateringar kring bostaden, och du riskerar inte att missa nåt.

Räkna ut boendekostnad

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad