Såld

Stockholm

Lars Forssells gata 30, 2 tr

Slutpris: 4 250 000 kr

Lars Forssells gata 30, 2 tr

Ljus och välplanerad 2:a i mycket bra skick med stor, härlig balkong och sjöutsikt!

Ljus och välplanerad tvåa i mycket bra skick. Stor, härlig balkong om 7 kvm med grillmöjlighet och magnifik sjöutsikt. Modernt boende med stora fönsterpartier, vackra parkettgolv och hög standard. Balkongen och alla fönster mot lugn och idyllisk innergård. Ytterst välplanerad med optimal planlösning och stora sällskapsytor. Stilrent kök med kvalitativa vitvaror och stort badrum med TM/TT och smakfulla materialval. För extern förvaring finns ett källarförråd. Rymlig, modern hiss och möjlighet till garage. Äkta förening med god ekonomi som äger marken. Trevlig strandpromenad, badbrygga och Ulvsundasjöns glittrande vatten direkt nedanför porten. Flexibelt tillträde efter köparens önskemål.

Hornsbergs strand är en mycket populär del av Kungsholmen. Här har man närhet till natur och härliga promenad- och löparstråk utmed strandpromenaden. I närområdet finns flera bryggor för sol och bad samt flera lekparker. Från lägenheten kan man bekvämt gå över gården och rakt ut till en badstege och hoppa i vattnet. Restaurangtips är populära Lilys Burger, Primo Ciao Ciao och Piren. Nära också till Lindhagens galleria med all service och ICA Maxi som är en av innerstadens största matbutiker. Flera gym finns i området och tennishallen vid Kristinebergs IP finns precis runt hörnet. Det är även nära till Fridhemsplan och Västermalmsgallerian med dess stora utbud av butiker, caféer och restauranger. På gångavstånd når man även Rålambshovsparken och Norr Mälarstrand. Sommartid finns bad vid Smedsuddsbadet eller vid Fredhälls badklippor. Ypperliga kommunikationer med flertalet bussar som tar dig till stadens alla hörn. Inom ett par minuters promenad finns tunnelbanestationerna Stadshagen (blå linje) och Kristineberg (grön linje). Med bil nås Essingeleden snabbt och enkelt via påfarten i Hornsberg. Pendelbåt med ett par turer om dagen går från Solna till Hornsberg och vidare till Alvik, Lilla Essingen Klara Mälarstrand och Riddarholmen.

Widerlöv

Vill du ha mer information?

Kontakta oss på kontoret

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Lars Forssells gata 30, 2 tr, Såld i , Stockholm
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad