Såld

Bromma - Norra Ängby, Stockholm

Långskeppsgatan 8

Slutpris: 11 100 000 kr

Långskeppsgatan 8

Välkommen till denna ljusa, rymliga och välplanerade villa med många större renoveringar och förbättringar gjorda under senare år. Se gärna utförlig renoveringslista!
Ägarna har bott i huset sedan 1998 och det är nu dags att lämna över till en familj som förhoppningsvis kommer att uppskatta huset lika mycket som dem!

Entréplanet ger dig en rymlig och ljus hall, som ansluter in till ett öppet och ljust vardagsrum i fil med matsalsdel. På golvet ligger vacker fiskbensparkett med underliggande vattenburen golvvärme och en vacker täljstenskamin sprider stämning och värme. Från matsalsdelen leder även en dörr ut till en avkopplande altan. I det ljusa, rymliga och stilrena köket med köksö och utgång till trädgården samlas man gärna!

På övre plan finner du en arbetsdel, tre bra sovrum, varav ett med utgång till egen altan samt ett stort, helkaklat badrum med separat wc-rum från 2018.

Den trivsamt inredda källarvåningen med skön vattenburen golvvärme och klinkers i rummen ger dig ett ljust allrum, kombinerad bad-/tvättstuga, ett fint sovrum och bra förvaringsutrymmen.

I den härliga trädgården med sol från morgon till kväll finns gräsytor, flera tänkbara uteplatser att njuta av och en friggebod ger dig ett bra förvaringsutrymme.
Här bor du väldigt bra med närhet till allt en familj kan önska! Det är gångavstånd till Björklunds Hage med Ängby Slott och stor lekplats och 4-H-gård med djur för barnen där man också gärna har picknick. Samtidigt är det nära till Ängby Torg, Norra Ängby Skola, Ängby IP, förskolor, kommunikationer och naturreservaten Kyrksjölöten och Judarn.

I närheten finns även populära Bromma Bistro med uteservering, nyöppnade Mille Gusti, Brödernas, Gateau, kvarterskrogen Astrids, tennisbanor och mycket mera. Ängbybadet, strandpromenaden utefter Mälaren och Judarreservatets fina strövområden, allt på några minuters promenadavstånd. Sommartid är Ängbybadet och den intil-liggande sommar-restaurangen ett självklart utflyktsmål. Vintertid bjuder både sjön Judarn, Kyrksjön och Mälaren på is och snö för skridskoentusiaster och skidåkare.

Välkommen till Långskeppsgatan 8!

Ansvarig mäklare

Mikael Flobecker

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Mikael

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Långskeppsgatan 8, Såld i Bromma - Norra Ängby, Stockholm Planlösning från Långskeppsgatan 8, Såld i Bromma - Norra Ängby, Stockholm Planlösning från Långskeppsgatan 8, Såld i Bromma - Norra Ängby, Stockholm
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad