Såld

Lagga, Knivsta

Lagga-Lundby 31

Slutpris: 6 600 000 kr

Lagga-Lundby 31

Fantastisk enplansvilla med dubbelgarage!

Välkomna till idylliska Lagga och denna högt belägna enplansvilla från Myresjöhus på stor tomt om hela 2013 kvm. Här möts ni av en välkomnande entré/hall som leder vidare till husets hjärta - det stora mittpartiet med vardagsrum och kök i öppen planlösning. Rummet har en fantastisk rymdkänsla då man valt att ha öppet mot nock. Stora fönsterpartier mot trädgården och täljstenskamin som skänker värme och ger ett stilfullt intryck. Separat allrum samt fyra ordentliga sovrum varav master bedroom med eget duschrum och walk in closet. Vidare erbjuder villan stort helkaklat badrum med såväl badkar som dusch och bastu samt klädvårdsrum med praktisk groventré. Genomgående vattenburen golvvärme gör huset lättmöblerat, modernt energieffektivt.

På fastigheten finns även dubbelgarage med stort förråd på ena gaveln och en uppfart med plats för ytterligare bilar.

Här bor man med mycket goda kommunikationsmöjligheter med både buss och skolbuss på gångavstånd, 5-10 minuters bilväg till Uppsala samt närhet till E-4 för den som bilpendlar mot Stockholm.

Varmt välkommen på visning!

Mattias Lindahl
Ansvarig mäklare

Mattias Lindahl

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Mattias
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad