Såld

Luthagen, Uppsala

Kyrkogårdsgatan 16F

Slutpris: 3 100 000 kr

Kyrkogårdsgatan 16F

Gaveltrea högst upp i huset med balkong i optimalt läge!

Äntligen ges möjligheten att förvärva en gaveltrea i de populäraste delarna av Luthagen med balkong i fritt läge!

Bostadens planlösningen erbjuder hall med plats för avhängning och förvaring i garderober, rymligt kök med matplats för ca 4-6 personer intill fönster. Köket är utrustat med allt att önska och här finns gott om arbetsyta förvaringsutrymmen. Vardagsrummet är lättmöblerat och har utrymme för både matbord och soffa, samt fönster i två väderstreck vilket ger ett härligt ljusinsläpp. Från vardagsrummet nås balkongen utan balkonggrannar, i soligt västerläge. Utöver detta finns två väl tilltagna sovrum samt badrum med tvättmaskin och duschhörna.

Välskött förening med en grönskande och lummig gård som sträcker sig över både fram- och baksidan av huset. I föreningen finns tvättstuga, torkrum, 2st cykelförråd , bastu, samlingslokal, hobbyrum med verkstad och övernattningsrum. Övernattningsrummet kostar 100 kr för en natt och 150 kr för två nätter. Dubbla förråd finns till varje lägenhet i källaren.

Mycket lugnt läge i hjärtat av Luthagen med vackra omgivningar och endast 5-10 minuters promenadavstånd till citykärnan med restauranger och affärer. Endast ett stenkast från Stabbyskogen med elbelyst skid/motionsspår.

Varmt välkommen på visning!

Widerlöv

Vill du ha mer information?

Kontakta oss på kontoret

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Kyrkogårdsgatan 16F, Såld i Luthagen, Uppsala
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad