Såld

Bromma - Nockebyhov, Stockholm

Kvarnstugvägen 13

Kvarnstugvägen 13

En trädgårdsidyll med charm!

Välkommen till denna trivsamma och charmiga villa om totalt 116 kvadratmeter, belägen på en 511 kvm friköpt, plan, solig och vacker trädgårdstomt med flera uteplatser, redskapsbod och isolerad friggebod. Entréplanet ger dig en rymlig altan, ljus och välkomnande hall, kök med matplats och vardagsrum med vackert parkettgolv av ek. Övre plan bjuder på två sovrum, möblerbar hall och ett wc-rum. Inredd källarvåning med egen entré, möblerbar hall, allrum/sovrum, kombinerad bad-/tvättstuga med vattenburen golvvärme, WC-rum, förråd och ett mindre barnrum/arbetsrum. Parkeringsplats finns för två bilar.

Lugnt och barnvänligt område med direkt närhet till härliga grönområden såsom Åkeshovs Slottspark och sköna naturreservatet Judarn. Gångavstånd till kommunikationer, service, skola/förskola. Närhet till Brommaplan med stort serviceutbud, kommunikationsnät och gröna linjen som tar dig till city på ca 15 minter!
Ett mycket trivsamt boende i ett attraktivt, lugnt och barnvänligt område med närhet till det mesta en familj kan önska!
Välkommen till trivsamma Nockebyhov!

Ansvarig mäklare

Mikael Flobecker

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Mikael

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Kvarnstugvägen 13, Såld i Bromma - Nockebyhov, Stockholm Planlösning från Kvarnstugvägen 13, Såld i Bromma - Nockebyhov, Stockholm Planlösning från Kvarnstugvägen 13, Såld i Bromma - Nockebyhov, Stockholm
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad