Såld

Centrum, Uppsala

Kungsgatan 37 A

Slutpris: 4 900 000 kr

Kungsgatan 37 A

Spatiös sekelskiftesbostad med två kakelugnar och våningskänsla!

Fantastisk våning med en pampig och spatiös känsla! Lägenheten erbjuder flera bevarade sekelskiftesdetaljer såsom höga golvsocklar, speglade dörrar och fönsternischer, stuckatur samt fina trägolv. Två
kakelugnar, dubbeldörrar mellan flera av rummen samt gott om inbyggd förvaring. Vardagsrummet och matsalen har stora sällskapsytor och generösa fönsterpartier med fint ljusflöde. Tre bra sovrum som inrymmer säng och annan möblering. Kök med matplats samt två kaklade badrum, var av det ena med tvättmaskin och torktumlare. För den som önskar kan entrén flyttas in och arbetsrummet nyttjas som uthyrningsdel.

Missa inte chansen att förvärva en charmig och välbevarad lägenhetmed toppläge i Uppsala! Här bor ni i en stabil och etablerad förening med god ekonomi.
Fastigheten är centralt belägen med direkt närhet till Uppsala station som erbjuder goda kommunikationer, här finns även flera restaurangeroch cafeér. Gröna stadsparken och Fyrisån ligger inom promenadavstånd.

Se bifogad lista med genomförda renoveringar från säljaren.

Anmäl ditt intresse redan idag för att inte gå miste om denna fantastiska bostad!

Widerlöv

Vill du ha mer information?

Kontakta oss på kontoret

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Kungsgatan 37 A, Såld i Centrum, Uppsala
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad