Kommande bostad

Kungsängen, Uppsala

Kungsängsgatan 68F

Nästa visning
calendar icon torsdag 27 juni 17:30 - 18:00
  • price tag icon 3 763 kr / månad
  • Bostadsrättslägenhet
3 195 000 kr
  • lamp and chair icon 3 rum och kök
area icon Yta
  • 75 m2 boarea
price tag icon Månadsavgift
  • 3 763 kr/mån
floors icon Våning
  • 2 av 6 (med hiss)
calendar icon Byggnadsår
  • 2016
Kungsängsgatan 68F

Exklusiv lägenhet med påkostade materialval och härlig balkong i västerläge!

Nu finns tillfälle att förvärva en exklusiv trea på ca 75kvm med en härlig inglasad balkong i soligt sydvästläge i hus med magnifik takterrass. Bostaden har mycket hög standard med genomgående fina golv, fönsterbänkar i sten, påkostat kök med bänkskivor och kakel.

Planlösningen fördelar sig på kök med halvöppen planlösning mot matplats och vardagsrum. Från vardagsrummet har vi utgång till den inglasade balkongen där hela inglasningen kan öppnas upp, som med sina 12 kvadratmeter, utgör ett härligt extra rum under höst, vår och sommar månaderna tack vare inglasningen. Två praktiska sovrum, det största med gott om förvaring i skjutdörrsgarderob. Vidare finns ett påkostat badrum med både tvättmaskin, torktumlare, golvvärme och dusch.

Hissen upp till taket tar dig till en härlig takterrass med milsvid utsikt och möbler för både middag och lounge-häng. Hissen nedåt leder till varmgarage med lediga bilplatser med laddbox. Till lägenheten hör ett stort förråd.

Trevlig och skyddad gårdsmiljö. Kungsängen är ett populärt område med bara några minuters promenad till centrum och centralstationen. Ett stenkast härifrån ligger den vackra Fyrisån med grönområden och kajplatser för fritidsbåten. Likaså finner du gångbron till Fyrisån som leder dig till Stadsträdgården och sjukhusområdet. Matbutik och busshållsplats finns runt hörnet och du har nya Anna Petrus parken som granne.

Visningar

Föranmälan krävs via Widerlövs hemsida. Välkommen! torsdag 27 juni, 17:30 - 18:00
Anmäl mig
Föranmälan krävs via Widerlövs hemsida. Välkommen! söndag 30 juni, 11:00 - 11:30
Anmäl mig
Beyar Hajo
Ansvarig mäklare

Beyar Hajo

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Beyar

Bostaden

Föreningen

Ekonomi

Planlösning från Kungsängsgatan 68F, Kommande i Kungsängen, Uppsala

Räkna ut boendekostnad

bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad