Såld

Eriksborg, Västerås

Konstnärsvägen 5

Slutpris: 1 300 000 kr

Konstnärsvägen 5

Topprenoverad 2a med magisk uteplats!

Välkommen till denna fantastiska 2-rumslägenhet på Eriksborg! Med en topprenoverad interiör och en magisk uteplats i söderläge erbjuder denna bostad den perfekta kombinationen av stil, komfort och närhet till allt Erikslund har att erbjuda.

När du kliver in i lägenheten möts du av en rymlig och luftig atmosfär med praktisk förvaring. Den nyligen renoverade interiören präglas av moderna ytskikt. Vardagsrummet är väl upplyst tack vare stora fönster som släpper in mycket naturligt ljus och ger en utsikt över den soliga uteplatsen. Det nyrenoverade köket är utrustat med moderna vitvaror, stilfulla köksluckor och generöst med förvaringsutrymme. Sovrummet är stort och fint med bra förvaring och plats för dubbelsäng. Nyrenoverat och stilrent badrum med dusch, kommod och toalett.

Den verkliga pärlan i denna bostad är den magiska uteplatsen i söderläge. Med gott om utrymme för utemöbler och gröna växter blir den din egen oas för avkoppling. Här kan du njuta av soliga dagar.

Konstnären är en stabil förening där bostadsrättstillägg, digital-TV, bredband, värme samt vatten ingår i avgiften.

Läget på Eriksborg är oslagbart. Du är bara ett stenkast från ICA Maxi och Erikslunds populära shoppingcenter med sitt breda utbud av butiker, restauranger. Här finns allt du behöver för en bekväm livsstil. Dessutom har området fantastiska grönområden.

Välkommen att boka in er till visning!

Patrik Demir
Ansvarig mäklare

Patrik Demir

Reg. fastighetsmäklare, franchisetagare Läs mer om Patrik

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Konstnärsvägen 5, Såld i Eriksborg, Västerås
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad