Såld

Bromma - Äppelviken, Stockholm

Koltrastvägen 45

Slutpris: 11 500 000 kr

Koltrastvägen 45

Charmigt och eftertraktat gavelradhus i Äppelviken

Nyrenoverat gavelradhus på 141 väldisponerade kvadratmeter. En ljus och rymlig sällskapsavdelning med braskamin och utgång till stor terrass i södersol, idylliskt belägen mot villaträdgårdarna. Kök med frukostplats i öppen planlösning med sällskapsavdelningen. Övre plan med tre sovrum och nytt kaklat wc. Inredd källare med ett stort allrum med öppen spis/braskassett, ett sovrum/gästrum, matkällare, tvättstuga/pannrum och ett duschrum. Friggebod och uppfartsparkering. Gångavstånd till skolor/förskolor, kommunikationer, Ålstensgatan med sitt digra serviceutbud och vid Äppelvikstorget ligger klassiska Park konditori, inredningsaffär, blommor, bokhandel m.m. Varmt välkomna på visning, bara att flytta in.

Ansvarig mäklare

Mikael All

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Mikael

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Koltrastvägen 45, Såld i Bromma - Äppelviken, Stockholm Planlösning från Koltrastvägen 45, Såld i Bromma - Äppelviken, Stockholm Planlösning från Koltrastvägen 45, Såld i Bromma - Äppelviken, Stockholm
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad