Till salu

Skölsta, Uppsala

Klyvarvägen 4

4 995 000 kr
area icon Yta
  • 95 m2 boarea
  • 61 m2 biarea
  • 1 540 m2 tomtarea
calendar icon Byggnadsår
  • 2022
Klyvarvägen 4

Perfekt familjevilla i Skölsta!

Nu har du chansen att flytta in i nybyggt hus i lantlivsidyllen Skölsta. Här bor du med naturen in på knuten men endast 5 km från Gränby centrum och 8 km från centrala Uppsala.

Villa Kalmar är ett 1,5-planshus som är lätt att älska. Husets ena halva är en öppen, ljus och gemensam del med kök och vardagsrum. Den stora ytan gör det lätt för alla att umgås. I den andra delen av huset finns rum för ditt alldeles egna. Hallen leder dig fram till två sovrum och ett badrum, samt en klädvård med enskild ingång. Trappan i entrén tar dig vidare upp till husets inredningsbara övervåning

Huset levereras med oinredd övervåning men när behovet kommer kan du inreda övervåningen och få en boyta om hela 156kvm och 8 rok.

I Skölsta är det lugnet och den fantastiska miljön som lockar och erbjuder livskvalitet i stora mått för den som värdesätter natursköna omgivningar och möjligheter till ett aktivt friluftsliv. Här bor du på ett bekvämt avstånd från centrala Uppsala och har samtidigt nära till naturen med Vedyxaskogens spännande vandringsleder och magiska lekvärldar för de små. Närheten till staden ger dig många utbildningsalternativ för barn i alla åldrar. Ny förskola på Hasselbladsvägen och det finns förskolor och skolor i närliggande stadsdelen Årsta. I detaljplanen för Skölsta planeras också för en ny, närliggande förskola.

Läs mer på https://www.smalandsvillan.se/sok-tomt-bostad/tomter-i-skolsta/klyvarvagen-4-tomt-7/ och gör en intresseanmälan eller hör av dig till ansvarig mäklare för att anmäla ditt intresse.

Intresseanmälan
Ansvarig mäklare

Anna-Maria Norberg

Reg. fastighetsmäklare Läs mer
Assisterande mäklare

Michael Melin

Reg. fastighetsmäklare Läs mer

Interiör

Grundinformation

Fastigheten

Taxering

Inskrivningar m.m.

Driftskostnad

Närområde

Planlösning från Klyvarvägen 4, Till salu i Skölsta, Uppsala
Intresseanmälan

Anmäl dig här

Du som är intresserad av den här bostaden får gärna lämna dina kontaktuppgifter här. Då kan jag höra av mig till dig med uppdateringar kring bostaden, och du riskerar inte att missa nåt.

Räkna ut boendekostnad

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad