Såld

Klinten, Eskilstuna

Klintvägen 53

Slutpris: 1 175 000 kr

Klintvägen 53

Fritidshus med högt läge och strålande sjöutsikt över Mälaren

- Vy över Mälaren
- Stor tomt om 1414 kvm
- Knuttimrad stuga
- Gäststuga och snickarbod på tomten
- Natursköna omgivningar
- Närhet till båtbrygga samt badplats
- Dryg timmes bilfärd från Stockholm
- 15 minuters bilfärd från Eskilstuna

Nu saluförs ett gediget och charmigt fritidshus med ett högt och fritt läge samt en strålande utsikt över Mälaren. Huset är byggt 1965 och har varit i samma familjs ägo sedan dess.
Med naturen inpå knuten och med Mälarens glittrande vattenspegel njuter du av sköna sommardagar och kvällar. Får du lust att ta ett bad nås stranden på bara fem minuter och det finns även båtbryggor i nära omgivning.

Fritidshuset ligger på en vacker lättskött naturtomt. På tomten finns även en gäststuga samt en snickarbod, utedass/tvättrum och en jordkällare. Boningshuset erbjuder ett rofyllt sovrum, ett kök i öppen planlösning mot allrummet och här finns gott om plats för socialt umgänge. Allrummet rymmer matplats, soffmöbel och öppen spis. Från matplatsen och från verandan ges du en magisk vy över Mälaren.

I den vackra Sörmlandsnaturens omgivningar erbjuds du såväl avkoppling och rekreation som aktiviteter och nöjen. I nära anslutning till stugan går Gyllenhielmska vandringsleden och det finns både svampskogar och badvikar att upptäcka. En kort bilfärd bort ligger det välkända Sundbyholms slott med restauranger, marina, travbana, gårdsbutiker och caféer.
Säljarna tipsar om de magiska utomhuskonserterna som äger rum på Sundbyholms slott under sommartid.

Här bor du i ett lugnt, naturskönt och Mälarnära läge samtidigt som du når Stockholm på en dryg timme och Eskilstuna på ca 15 minuter.

-Husen har ett visst renoveringsbehov.
-Möjlighet till snabbt övertagande finns.
-Fastigheten säljes med friskrivningsklausul

Widerlöv

Vill du ha mer information?

Kontakta oss på kontoret
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad