Till salu

Bromma - Eneby, Stockholm

Klarbärsvägen 9

7 350 000 kr
area icon Yta
  • 71 m2 boarea
  • 52 m2 biarea
  • 354 m2 tomtarea
calendar icon Byggnadsår
  • 1943
Klarbärsvägen 9

Välrenoverat och med fritt läge!

Välkommen till denna ljusa, trivsamma och välrenoverade villa med lugnt, barnvänligt och fritt läge mot grönallmänning! Huset om totalt ca 123 välplanerade kvm plus ett ca 10 kvm inglasat uterum ger dig 6 rum och kök, varav 4 bra sovrum. Entréplanet ger dig en välkomnande hall, ett mysigt sovrum/arbetsrum med utsikt mot ängen, WC-rum, fullutrustat och modernt kök med anslutning till matplats och vardagsrum. Underbart vardagsrum med matsal i fil, braskamin och en härligt ljus och tillbyggd del med ca 4 meters takhöjd och genom glasade dubbeldörrar nås trädecket utanför. Från den sociala delen når du också ut till det inglasade uterummet.

Den trivsamt och modernt inredda källarvåningen med egen entré ger dig tre fina sovrum, ett helkaklat och kombinerat badrum/tvättstuga och möblerbar hall.

Här är det bara att flytta in och njuta!
Välkommen!

Intresseanmälan
Ansvarig mäklare

Mikael Flobecker

Reg. fastighetsmäklare Läs mer

Interiör

Grundinformation

Fastigheten

Taxering

Inskrivningar m.m.

Driftskostnad

previous slide
next slide
Planlösning från Klarbärsvägen 9, Till salu i Bromma - Eneby, Stockholm Planlösning från Klarbärsvägen 9, Till salu i Bromma - Eneby, Stockholm
Intresseanmälan

Anmäl dig här

Du som är intresserad av den här bostaden får gärna lämna dina kontaktuppgifter här. Då kan jag höra av mig till dig med uppdateringar kring bostaden, och du riskerar inte att missa nåt.

Räkna ut boendekostnad

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad