Såld

Viksäng, Västerås

Kaserngatan 25

Slutpris: 1 710 000 kr

Kaserngatan 25

Trivsam lägenhet på lugnt läge med inglasad balkong i sydväst. Gästtoalett!

Nu erbjuder vi en trivsam och ljus lägenhet på ett lugnt och fint läge. Genomgående och bra planlösning; Välkomnande hall med förvaringsutrymmen samt anslutande badrum och gästtoalett. Bra kök med matplats. Vardagsrummet med parkettgolv erbjuder bra plats för möblering och har ett fint ljus. Från vardagsrummet kommer du även ut till den härliga inglasade balkongen. Här njuter du av det fria och trivsamma läget i sydväst. Markis finns. Det finns två bra sovrum varav det ena har ett fint och praktiskt klädskåp. Detta sovrum nås från både kök och vardagsrum.
Hela lägenheten är trevlig och med vy över den grönskande innergården är det lätt att trivas! Nya fönsterbänkskivor i marmor i samband med fönsterbyte 2017.

Detta är ett boende för dig som söker en bra planlösning och ett härligt ljust sydvästläge att njuta av.

Välkommen på visning.

Privat: Magnus Levenborn
Ansvarig mäklare

Privat: Magnus Levenborn

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Privat:

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Kaserngatan 25, Såld i Viksäng, Västerås
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad