Såld

Kungsholmen - Norr Mälarstrand, Stockholm

Karlsviksgatan 7, 3tr

Slutpris: 4 175 000 kr

Karlsviksgatan 7, 3tr

Välplanerad- och trivsam lägenhet i byggnad från 1929 på attraktiv adress nära Norr Mälarstrand!

Välkommen till denna välplanerade och trivsamma lägenhet. Attraktivt läge på Kungsholmen med närhet till natur och vatten samt citypulsen. Här har fint bevarade detaljer från 1929 blandats med modern inredning på ett smakfullt vis. Den öppna planlösningen ger en trevlig social yta med gott om plats för familj och vänner. Generös takhöjd, vacker oljad fiskbensparkett, spröjsade fönster samt vitmålade allmogefoder och socklar. Modernt kök med full maskinell utrustning. Stilrent i vitt med glasskiva ovan oljade träbänkar. Välskött förening med tvättstuga samt cykelförråd. Hiss finns i huset.

- Byggnad från 1929
- Vacker fiskbensparkett
- Fint bevarade detaljer
- Välplanerad
- Öppen planlösning
- Högt läge
- Hiss i huset
- Smakfullt renoverad
- Nära parker och bad
- Attraktiv adress nära Norr Mälarstrand
- Utmärkta kommunikationer
- Källarförråd

Absolut toppläge på nedre Kungsholmen med Norr Mälarstrand och Riddarfjärden nedanför gatan. Här bor du med direkt närhet till såväl natur som stadspuls. Intilliggande Rålambshovsparken med populära Smedsuddsbadet bjuder på trevligt park- och badliv och Norr Mälarstrand erbjuder härliga promenadslingor utmed Riddarfjärden. I området finns många populära restauranger såsom Mälarpaviljongen, Orangeriet och Pontonen under sommarhalvåret. Är du sugen på en fika är Petité France och NEWT två guldkorn som inte bör missas. För den motionsintresserade finns flertalet träningsanläggningar samt den trevliga löprundan runt Kungsholmens strandlinje. Här erbjuds även ett stort utbud av skolor såsom Eiraskolan, Kungsholmens Gymnasium och flertalet förskolor. Inom någon minuts promenad når du Fridhemsplan och Västermalmsgallerian med fullt utbud av service och flertalet butiker. Vid Fridhemsplan finns även utmärkta kommunikationer med två T-banelinjer och bussar som tar dig till stadens alla hörn.

Widerlöv

Vill du ha mer information?

Kontakta oss på kontoret

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Karlsviksgatan 7, 3tr, Såld i Kungsholmen - Norr Mälarstrand, Stockholm
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad
close