Såld

Gryta, Västerås

Kaprifolgatan 5

Slutpris: 2 605 000 kr

Kaprifolgatan 5

Enplansradhus i populärt område!

Välkommen till detta enplansradhus som sällan kommer ut till försäljning på populära Gryta. Med en perfekt planlösning och moderna bekvämligheter erbjuder detta hem en fantastisk livsstil för den som söker ett mindre boende med en låg boendekostnad och friköpt tomt.

När du kliver in genom dörren möts du av en rymlig hall med en praktisk klädkammare. Till höger om hallen finner du det första sovrummet, perfekt för gäster eller som arbetsrum. Det andra sovrummet erbjuder gott om förvaring i form av garderober och plats för dubbelsäng.

Vidare in i bostaden möts du av ett fint kök med generöst förvaringsutrymme, stort badrum med många bekvämligheter och rymligt vardagsrum med fräscha ytskikt, fint ljusinsläpp och direkt utgång till uteplats.

Detta enplansradhus har inte bara en, utan två uteplatser. En uteplats i varje solläge ger dig möjlighet att njuta av utomhuslivet oavsett tid på dagen.

Gryta är ett omtyckt och familjärt område med gångavstånd till ett litet centrum med närbutik, apotek, vårdcentral, bibliotek samt restaurang. Förskolor och skolor finns i närheten och du tar dig med kortare biltur in till Västerås city med dess utbud.

Bostaden säljes förbesiktigad med Dolda-fel försäkring.

Välkommen att boka in er på visning!

Patrik Demir
Ansvarig mäklare

Patrik Demir

Reg. fastighetsmäklare, franchisetagare Läs mer om Patrik

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Kaprifolgatan 5, Såld i Gryta, Västerås
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad