Såld

Salabacke, Uppsala

Källparksgatan 8 A

Slutpris: 2 900 000 kr

Källparksgatan 8 A

Ljus gavelfyra med solig balkong och burspråk precis intill Källparken! Låg avgift.

Ljus och trevlig gavelfyra, med solig balkong och burspråk i stabil förening med låg avgift i populära Salabacke. Här bor du med mysiga Källparken precis utanför och ett stenkast från Gränby centrum där Uppsalas nya "stadskärna" har vuxit fram. Lägenheten som är mycket välplanerad erbjuder genomgående ljusa och fina ytskikt, stort vardagsrum med burspråk och utgång till balkong i bra solläge, rymligt kök med matplats intill fönster, tre rejäla sovrum samt helkaklat badrum med tvättmöjligheter. Genomgående gott om förvaring i garderober samt två tillhörande förråd.

Här bor du i en stabil och välskött bostadsrättsförening med trevlig gård som under sommarhalvåret inbjuder till skön avkoppling i solen. I byggnaderna finns bra gemensamhetsutrymmen och förutom det sedvanliga utbudet med tvättstugor etc. finns ett uppgraderat motionsrum/gym, bastu, hobbyrum samt samlingslokal.

Källparksgatan erbjuder ett lugnt och bra läge i den populära stadsdelen Salabacke, med bekväm närhet till det mesta. Tvärs över gatan finns den vackert grönskande Källparken med genuin parkmiljö och förskolor/skolor finns i området. I kvarteret finns Brantings torg med bl.a. Ica och bageri och till Gränby centrum, med allehanda servicemöjligheter, tar du dig bekvämt via en kort promenad. Du cyklar snabbt till city och busshållplats finns i närområdet. Med bil är det ett bekvämt pendlarläge via närliggande påfart till E4:an.

Christoffer Stalén Bardaxis
Ansvarig mäklare

Christoffer Stalén Bardaxis

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Christoffer
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad