Kommande bostad

Salabacke, Uppsala

Johannesbäcksgatan 88E

  • price tag icon 3 845 kr / månad
  • Bostadsrättslägenhet
Pris enl ök
  • lamp and chair icon 3 rum och kök
area icon Yta
  • 72,3 m2 boarea
price tag icon Månadsavgift
  • 3 845 kr/mån
floors icon Våning
  • 1 av 3 (ingen hiss)
calendar icon Byggnadsår
  • 1963
Johannesbäcksgatan 88E

Rymlig 3:a en halvtrappa upp med insynsskyddat läge & solig balkong i populära Salabacke!

Välkommen till Johannesbäcksgatan 88E och denna mycket välplanerade trea i fint skick belägen i lugna och attraktiva kvarter. Bostaden som är belägen en halv trappa upp erbjuder en välkomnande och rymlig hall med gott om förvaring i klädkammare. Vidare finner man även ett fint och fullt utrustat kök. Här finns även två rymliga sovrum, varav ena med utgång till den mysiga balkongen i soligt söderläge. Stamrenoverat badrum med dusch och förberett för tvättmaskin samt ett luftigt och ljust vardagsrum med plats för både soffgrupp och matsalsbord. Moderna ljusa ytskikt och gott om förvaring!

I månadsavgiften ingår värme, varm- och kallvatten, bredband, kabel-tv och tvättstuga.

På Johannesbäcksgatan 88E bor du i en välmående och välskött förening med närhet till det mesta. Mycket kort gångavstånd till Gränbystaden som erbjuder ett stort utbud av shopping och restauranger. Även behagligt cykelavstånd till Uppsala centrum. Perfekt pendlingsläge med närhet till E4:ans påfart samt goda bussförbindelser ner till resecentrum. I föreningen finns fyra tvättstugor med tillhörande torkrum. Även cykelrum och hobbyrum finns att tillgå i källaren.

Bör ses!

Intresseanmälan
Emil Haraldsson
Ansvarig mäklare

Emil Haraldsson

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Emil

Bostaden

Föreningen

Ekonomi

Intresseanmälan

Anmäl dig här

Du som är intresserad av den här bostaden får gärna lämna dina kontaktuppgifter här. Då kan jag höra av mig till dig med uppdateringar kring bostaden, och du riskerar inte att missa nåt.

Räkna ut boendekostnad

bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad