Till salu

Sunnersta, Uppsala

Järpvägen 39C

2 495 000 kr
Järpvägen 39C

Möjlighet att förvärva tomt med lugnt och barnvänligt läge i populära Sunnersta. Tomten är inte knuten till någon husleverantör.

Sunnersta erbjuder lugna och idylliska kvarter samtidigt som man har nära till allt vad Uppsala har att erbjuda. Sunnerstaskolan samt flera förskolor finns på promenad- och cykelavstånd. Det är varken långt till fiske, bad, båtliv eller friluftsliv. Vintertid kan man roa sig både med långfärdsskridskoåkning och snabba turer i slalombacken. Sommartid kan man promenera ner till badet vid Lyssnaängen, Granebergsparken och Alnäs. Nära till Skarholmen med dess sköna skärgårdsliknande miljö. Längs med Fyrisån går vackra promenadstråk som leder ända in till city.

Anmäl intresse till ansvarig mäklare, [email protected].

Intresseanmälan
Ansvarig mäklare

Michael Melin

Reg. fastighetsmäklare Läs mer

Taxering

Vatten och avlopp

Inskrivningar m.m.

Försäkring

Grundinformation

Tomt

previous slide
next slide
Planlösning från Järpvägen 39C, Till salu i Sunnersta, Uppsala Planlösning från Järpvägen 39C, Till salu i Sunnersta, Uppsala
Intresseanmälan

Anmäl dig här

Du som är intresserad av den här bostaden får gärna lämna dina kontaktuppgifter här. Då kan jag höra av mig till dig med uppdateringar kring bostaden, och du riskerar inte att missa nåt.

Räkna ut boendekostnad

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad