Såld

Bromma - Ålsten, Stockholm

Järpstigen 17

Slutpris: 15 150 000 kr

Järpstigen 17

Ålstensvilla i toppskick anno 1929 med högt fritt läge

Exklusivt livsstilsboende med modern funktion och romantiskt 20-tal i perfekt symbios i gemytliga Ålsten, på en av områdets mest eftersökta adresser. Ytterst påkostad och optimalt planerad 5-rumsvilla, smakfullt designad till perfektion, belägen på en snyggt terrasserad trädgårdstomt i oslagbart sydvästläge.

Villan ligger högt och fritt, med oslagbar utsikt över trädgården på en lugn återvändsgata i området. Här finns härliga uteplatser med sol hela dagen fram till sen kväll när solens sista strålar försvinner ner i trädkronorna långt bort i horisonten.

Stort smakfullt kök med påkostade materialval, vardagsrum och matsal i öppen planlösning, öppen spis, stor entréveranda och trevlig hall samt gäst-wc i entréplan. Vackra parkettgolv och bevarade originaldetaljer. Tre bra sovrum på övre plan och ett stilfullt renoverat badrum samt en övre hall med utgång till en stor altan med oslagbar utsikt. Källare med tvättstuga, förråd, bergvärmeanläggning och garage.

Huset är totalrenoverat både exteriört och interiört under åren 2014-2022. Ett unikt boende med ett av trädgårdsstadens vackraste lägen!

Ansvarig mäklare

Jonas Cederroth

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Jonas

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Järpstigen 17, Såld i Bromma - Ålsten, Stockholm Planlösning från Järpstigen 17, Såld i Bromma - Ålsten, Stockholm Planlösning från Järpstigen 17, Såld i Bromma - Ålsten, Stockholm
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad