Såld

Ytternäs/Vreta, Uppsala

Igelkottsvägen 4

Slutpris: 5 375 000 kr

Igelkottsvägen 4

Bo i barnvänliga och natursköna Vreta!

Välkommen till denna välplanerade och mycket tilltalande tvåplansvilla i Vreta. Här bor ni med naturen runt knuten, på skönt promenadavstånd från Mälaren och nära kultur- och rekreationsmiljö vid Hammarskog.

Huset byggdes år 2007 och är i fint skick med genomgående ljus färgsättning. Villan kännetecknas av naturskönt läge på gatan, fint ljusinsläpp och bra planlösning. Här får ni även ett stort trädäck samt markis för varma och soliga dagar.

Boytan om 143 kvm fördelas på 5 rum varav 4 sovrum, vardagsrummet har naturligt delats av till ett rum men kan återställas för den som inte har behovet av extra sovrum. På entréplanet finner ni entré/hall med bra förvaring, kök med matplats, vardagsrum med utgång till trädäcket, ett sovrum, badrum med dusch samt tvättstuga/groventré. På övre plan finns hall med förvaring, tre bra sovrum med inbyggda garderober i två medan det tredje sovrummet har en egen klädkammare. Här finns husets andra badrum med badkar.

För bilen finns en carport för 1 bil samt plats för ytterligare 2 bilar på asfalterad uppfart. Förråd baktill carporten.

Solig natur- och trädgårdstomt, i ogenerat läge, som delvis gränsar mot allmänning. Här bor ni i skönt lantlig miljö ca 15 min från Uppsala city. Vreta är mycket barnvänligt och har förskola i området. Området har närhet till Ekoln och badplats i Hammarskog och erbjuder många möjligheter till aktiviteter såväl sommar som vinter. Från Vreta finns det goda kommunikationer med buss in till City och det tar drygt en kvart med bil till Uppsala centralstation.

Välkommen till denna lugna och barnvänliga gata!

Widerlöv

Vill du ha mer information?

Kontakta oss på kontoret

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Igelkottsvägen 4, Såld i Ytternäs/Vreta, Uppsala Planlösning från Igelkottsvägen 4, Såld i Ytternäs/Vreta, Uppsala
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad