Såld

Skälby, Järfälla

Idunslingan 21

Idunslingan 21 Visa projekt

Trevåningshus omgiven av natur i Ängsbacka!

*** Avgiftsfritt ett år! ****

Här bor du med harmoni och naturen runt knuten. I Ormbacka hittar du dessa nyproducerade radhus med modern komfort.

På entréplan möts du av ett öppet och stilrent kök från Marbodal. Öppen anslutning till vardagsrum med stora fönster från golv ger ett fantastiskt ljusinsläpp! Utgång till bostadens uteplats når du från vardagsrummet, här är det bara att njuta av solen i söderläge!

Ett extra badrum och en tvättstuga gör vardagen bekväm och effektiv.

En trappa upp erbjuds tre sovrum och ett stilrent badrum. På det översta planet väntar en oas av ljus och lugn. Här hittar du ett rymligt allrum med takfönster som fyller rummet med naturligt ljus. Ett sovrum som kan med fördel användas till hemmakontor, här kan du arbeta ostört med med fönster mot den lummiga naturen. Dessutom finns en rymlig kattvind med god plats för förvaring.

Utöver detta så bjuder detta boende på solceller på tak, vattenburen golvvärme på entréplan samt smarta förvaringsmöjligheter.

Kontakta mäklare för visning!
Isabella Lindell
0723633812

Isabella Lindell
Ansvarig mäklare

Isabella Lindell

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Isabella

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Idunslingan 21, Såld i Skälby, Järfälla
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad