Såld

Eknäs, Nacka

Höjdvägen 5C, 1 tr

Slutpris: 2 830 000 kr

Höjdvägen 5C, 1 tr

Toppfin 3a med möjlighet till ett extra sovrum för en tvåbarnsfamilj. Måste ses på plats.

Varmt välkommen till en perfekt planerad och trerummare i fint skick och trevligt läge med balkong mot värmande söder.

- Möjlig 4 rok där klädkammare kan göras lite större genom att ta lite av sovrummet bredvid. Plats för dubbelsäng finns då i 3 sovrum samtidigt som man behåller stora ytor i vardagsrum och får behålla stort ljust kök med fönster ut.
- Bostaden har lugna sovrum som inte går ut mot den trafikerade Sockenvägen

Ypperlig planlösning med välkomnande ljus hall med gott om plats för klädavhängning. Direkt access till det renoverade köket med plats för matgrupp intill fönster. Bra bänkyta att laga mat på och gott om förvaring i skåp och lådor. Köket är fullt maskinellt utrustat med kyl/frys, diskmaskin, induktionshäll, varmluftsugn och köksfläkt. Vidare in i hallen nås det helkaklade badrummet. Sovrummen ligger på varsin ände av hallgång vilket är uppskattat för barnfamiljen om den ena vill sova ostört. Sovrummen är stora med gott om plats för dubbelsäng, garderobsförvaring och skrivbord. I anslutning till sovrummen finns en stor klädkammare med gott om plats för familjens kläder. Lägenhetens vardagsrum är väl tilltaget och vetter mot söder. Här finns det stora fönsterpartier mot balkongen som har ett värmande söderläge. Vardagsrummet rymmer både stor soffgrupp och ett matsalsbord för trevliga helgmiddagar.

Mycket trevligt och populärt läge i lugna idylliska Eknäs. Kort promenad till såväl vattnet vid Skurusundet, grönområden som till kommunikationer och service i Björknäs Centrum.

Kom och upplev denna pärla på plats, ni kommer att bli förtjusta!

Jesper Lindgren
Ansvarig mäklare

Jesper Lindgren

Reg. fastighetsmäklare, franchisetagare Läs mer om Jesper

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Höjdvägen 5C, 1 tr, Såld i Eknäs, Nacka
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad