Såld

Bromma - Stora Mossen, Stockholm

Hermelinstigen 16

Slutpris: 17 050 000 kr

Hermelinstigen 16

Välunderhållen funkisvilla i Stora Mossen

Välkomna till en välunderhållen villa på totalt 280 väldisponerade kvadratmeter, belägen på en 513 kvadratmeter lättskött tomt intill allmänning. Entréplan med möblerbar hall och intilliggande gäst-wc, en ljus och generös sällskapsavdelning med braskassett och utgång till stor altan i väster. Rymligt kök med matplats och utgång till trädgården. Övre plan med tre bra sovrum, en stor tv-hall med utgång till altan i väster och ett snyggt badrum. Bra trappa till vindsplan med hall/arbetsyta och ett sovrum, förberett för vatten och avlopp. Källarplan med en stor tvättstuga med wc, ångbastu och dusch, flera förråd och ett stort allrum. Bergvärme installerad, laddstation för elbil och uppfartsparkering för två bilar.

Ansvarig mäklare

Mikael All

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Mikael

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Hermelinstigen 16, Såld i Bromma - Stora Mossen, Stockholm Planlösning från Hermelinstigen 16, Såld i Bromma - Stora Mossen, Stockholm Planlösning från Hermelinstigen 16, Såld i Bromma - Stora Mossen, Stockholm Planlösning från Hermelinstigen 16, Såld i Bromma - Stora Mossen, Stockholm
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad