Såld

Bromma - Norra Ängby, Stockholm

Hedebyvägen 12

Slutpris: 10 890 000 kr

Hedebyvägen 12

Med ett läge utöver det vanliga!

Välkommen till Ängby och denna underbart charmiga, nostalgiska och rymligt, tillbyggda Ängbyvilla med fantastiskt läge och parkliknande tomt! Huset har haft samma ägare sedan 1960 och det är nu dags att lämna över till en familj som förhoppningsvis kommer att uppskatta huset och läget lika mycket som nuvarande familj har gjort.

Här bor du mitt i villaidyllen, gränsande mot ett ostört grönområde och med direkt närhet till Björklunds Hage med 4H-gården, med djuren som blir barnens favoriter, lekplatser, gröna kullar och Ängby Slott. Det är heller inte långt till trivsamma Ängby Torg, Norra Ängby Skola, Södra Ängby Skola eller Nya Elementar och Ängby IP. Du finner också fina strövområden i Judarreservatet och Kyrksjölöten i närheten!

Det är gångavstånd till Mälaren med strandpromenad och det tar bara några minuter till T-banan vid Islandstorget eller till Ängbyplan, där du också finner både tennisbanor, utegym och populära restauranger som Astrids, Mille Gusti, Brödernas och Café Gateau.

Välkommen till en dold pärla med ett av områdets bästa läge & tomt!

Ansvarig mäklare

Mikael Flobecker

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Mikael

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Hedebyvägen 12, Såld i Bromma - Norra Ängby, Stockholm Planlösning från Hedebyvägen 12, Såld i Bromma - Norra Ängby, Stockholm Planlösning från Hedebyvägen 12, Såld i Bromma - Norra Ängby, Stockholm
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad