Såld

Vega, Västerås

Hallonvägen 4

Slutpris: 3 600 000 kr

Hallonvägen 4

Populärt område med pool!

På attraktiva Vega hittar ni nu denna villa med stort garage och pool!

Själva bostaden är uppförd 1945, men har under de senaste 20 åren, av de tidigare ägarna, genomgått flera större påkostade renoveringar och tillbyggnader såsom exempelvis dränering, relining, poolen och en tillbyggnad i vardagsrummet. Detta sammantaget gör Hallonvägen 4 till ett hem för dig som söker bekvämligheten och närheten till både service, skola och arbete, utan att tumma på standarden.

Huset erbjuder ett stort garage med motordriven garageport och snickarbod/ verkstad i anslutning.

Vega är ett område som passar alla. Här bor man med gångavstånd till flertalet förskolor, skolor och universitet, Rocklundas sportanläggning och strövområden, samt Västerås city med mångfacetterat utbud av restauranger och butiker.

För dig som pendlar ligger E18 och tågstationen på behändigt avstånd. Med cykel tar du dig till stationen på tio minuter och är i Stockholm inom mindre än en timme.

Sammanfattningsvis är detta en bostad som har det mesta man kan önska sig och lite till. Charm, bekvämlighet och en fantastisk altan med pool i ett av Västerås mest eftertraktade områden.

Bostaden säljes förbesiktigad.

Välkommen på visning!

Patrik Demir
Ansvarig mäklare

Patrik Demir

Reg. fastighetsmäklare, franchisetagare Läs mer om Patrik

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Hallonvägen 4, Såld i Vega, Västerås Planlösning från Hallonvägen 4, Såld i Vega, Västerås
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad