Till salu

Funbo, Uppsala

Hallkved BRÖTE 661

4 975 000 kr Eller enligt ök
area icon Yta
  • 165 m2 boarea
  • 3 080 m2 tomtarea
calendar icon Byggnadsår
  • 1954
Hallkved BRÖTE 661

1-plansvilla med två eldstäder och bergvärme!

Välkommen till Hallkved Bröte 661 och denna 1-plansvilla med två eldstäder, bergvärme och gästhus byggt 2019 med eget badrum vilket lämpar sig utmärkt för gäster på besök, den egna företagaren, tonåringen eller för uthyrning.

Bostadshusets planlösning fördelar sig på en rymlig entréhall, matrum med täljstenskamin, arbetskök med vit köksinredning, grovingång med angränsande tvättstuga med wc. Vardagsrum utöver det vanliga med gott om plats för familj och vänner att umgås. Tre sovrum varav ett i en egen sektion med badrum och kädkammare/förråd.

Här bor du i ett trevligt, lugnt och lantligt område med närhet till kommunikationer och endast ca en kvart från Uppsala. Fina strövområden, sjön Trehörningen samt Fjällnora når du på endast några minuter - allt på bekvämt avstånd för den aktiva familjen.

Visningar

Föranmälan krävs via Widerlövs hemsida. Välkommen! torsdag 1 juni, 17:00 - 18:00
Anmäl mig

Anette Blomstedt

Reg. fastighetsmäklare Läs mer

Interiör

Grundinformation

Fastigheten

Taxering

Inskrivningar m.m.

Driftskostnad

Räkna ut boendekostnad

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad