Såld

Bromma - Ålsten, Stockholm

Hallingsbacken 11

Slutpris: 21 525 000 kr

Hallingsbacken 11

Drömläge i Ålsten - Storslaget och representativt uppe på höjden

Storslagen representativ 20-talsvilla om totalt 328 kvm. Högt och vackert på eftertraktade Hallingsbacken ligger denna representativa och estetiskt tilltalade villa med enastående 20-tals elegans. Huset präglas genomgående av trivsel, härlig rymd, tidstypiska detaljer och varm atmosfär med ett fantastiskt ljus såväl sommar som vinter. Allt är väl omhändertaget och gediget renoverat med klass till nutida standard samtidigt som de tidsenliga detaljerna bevarats. Här finns gott om plats för alla - familjen med många barn och vänner.

Entréplanet möter med en generös välkomnande hall med gäst WC, kapprum och vackert sällskapsrum och matsal i fil med magnifika fönsterpartier spröjsat till 16 rutor, öppen spis med insats, drömskt vacker glasveranda med utgång till den privata trädgården och flera uteplatser. Köket har separat matplats och ljuset flödar in genom två fönsterpartier i öster mot gatan och ett fönster från serveringsgången i norr.

Övre plan sammanbinder en rymlig hall 3 stora sovrum, kan omdisponeras till 4 sovrum, stor altan med kvällssol, badrum med duschplats och badkar samt intill separat WC.

Källarplan om 105 kvm är omsorgsfullt renoverat med vattenburen golvvärme och funktionellt inredd. Här ryms en groventré, stor tvättstuga med mycket förvaring i gamla garaget. Här finns också relaxavdelning med bastu, ångbastu och dusch. Stort sällskapsrum med stor bardel, plats för biljardbord och soffgrupp. Perfekt plats för samkväm och fest. Därtill finns vinkällare och separat wc. Källaren värms via bergvärmen även på sommaren då denna är separerad.

Den för området stora friköpta tomten, ca 1178 kvm, har ett vackert, rofyllt och mycket eftersökt ogenerat läge i de barnrika villakvarteren mitt i Ålstensidyllen. Hallingsbacken är en lugn gata utan genomfartstrafik. Här bor man lugnt och rofyllt med en kort promenad till 12:ans spårvagn via gångvägen över till Örnbogatan och ytterligare några minuter till Ålstens charmiga lilla torg, flertalet eftersökta förskolor och skolor, motion och bad- och båtliv i Mälaren.

Välkomna till ett boende utöver det vanliga - ett boende på höjden i Ålsten

Ansvarig mäklare

Jonas Cederroth

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Jonas
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad