Till salu
Budgivning pågår

Luthagen, Uppsala

Hällbygatan 32 C

Högsta bud
bidding icon with dollar sign Budgivare 1 1 250 000 kr
1 350 000 kr Eller enligt ök
area icon Yta
  • 22,5 m2 boarea
price tag icon Månadsavgift
  • 1 525 kr/mån
floors icon Våning
  • 4 av 4 (ingen hiss)
calendar icon Byggnadsår
  • 1953
Hällbygatan 32 C

Ljus lägenhet med ett bra läge i Luthagen och fin utsikt över vidsträckta innergårdar!

Optimalt planerad och ljus etta som rymmer alla nödvändiga funktioner. Närhet till både Ekonomikum och Uppsalas stadskärna. Livsmedelsaffär, restauranger, löpspår och gym endast ett stenkast från porten. Lägenheten håller hög standard och har genomgått fönsterbyte samt köks- och badrumsrenovering inom de senaste tre åren.

Väl tilltagen extern förvaring i form av ett vindsförråd om ca 6-8 kvm endast en trappa upp från lägenheten. På källarplanet finns två tvättstugor med gott om tvättider, cykelförråd, bastu samt hobbyrum.

Välskött och ekonomiskt stabil bostadsrättsförening som kunnat hålla jämn och låg nivå på avgifterna, samtidigt som löpande underhåll av fastigheten genomförts. Kort/ingen kötid till p-plats.

Tillträdesdatumet är anpassningsbart utefter köparens önskemål. Kontakta ansvarig mäklare för ytterligare information samt möjlighet till eventuell förhandsvisning.

Intresseanmälan
Ansvarig mäklare

Martin Jansson

Reg. fastighetsmäklare Läs mer

Interiör

Grundinformation

Fastigheten

Driftskostnad

TV och bredband

Förening

Tomt, uteplats, bilplats

Planlösning från Hällbygatan 32 C, Till salu i Luthagen, Uppsala
Intresseanmälan

Anmäl dig här

Du som är intresserad av den här bostaden får gärna lämna dina kontaktuppgifter här. Då kan jag höra av mig till dig med uppdateringar kring bostaden, och du riskerar inte att missa nåt.

Räkna ut boendekostnad

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad