Såld

Luthagen, Uppsala

Hällbygatan 32 C

Slutpris: 1 350 000 kr

Hällbygatan 32 C

Ljus lägenhet med ett bra läge i Luthagen och fin utsikt över vidsträckta innergårdar!

Optimalt planerad och ljus etta som rymmer alla nödvändiga funktioner. Närhet till både Ekonomikum och Uppsalas stadskärna. Livsmedelsaffär, restauranger, löpspår och gym endast ett stenkast från porten. Lägenheten håller hög standard och har genomgått fönsterbyte samt köks- och badrumsrenovering inom de senaste tre åren.

Väl tilltagen extern förvaring i form av ett vindsförråd om ca 6-8 kvm endast en trappa upp från lägenheten. På källarplanet finns två tvättstugor med gott om tvättider, cykelförråd, bastu samt hobbyrum.

Välskött och ekonomiskt stabil bostadsrättsförening som kunnat hålla jämn och låg nivå på avgifterna, samtidigt som löpande underhåll av fastigheten genomförts. Kort/ingen kötid till p-plats.

Tillträdesdatumet är anpassningsbart utefter köparens önskemål. Kontakta ansvarig mäklare för ytterligare information samt möjlighet till eventuell förhandsvisning.

Martin Jansson
Ansvarig mäklare

Martin Jansson

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Martin

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Hällbygatan 32 C, Såld i Luthagen, Uppsala
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad