Såld

Irsta, Västerås

Guttorms väg 21

Slutpris: 3 000 000 kr

Guttorms väg 21

Radhus i två plan på hörntomt i mysigt läge i Irsta

På barnvänligt och tryggt hörnläge ligger detta trevliga och mycket välplanerade radhus med tomt som avgränsas mot skogsallmänning. Radhuset är fördelat i två plan med fyra sovrum, två badrum, separat groventré kök och vardagsrum. På entréplan finns tvättstuga med egen entré, hall med klädkammare, badrum, kök, vardagsrum och ett sovrum. På övervåningen finns ytterligare tre sovrum, klädkammare och badrum med badkar. Härlig och lättskött tomt med altan och soldäck i sydväst.

Det här är det perfekta boendet för barnfamiljen med närhet till lekplatser, motionsspår och promenadavstånd till förskola och skola från förskoleklass till årskurs 9. Gångavstånd till mack med minilivs och pizzeria. Ett par minuter med bil till Hälla shopping. Bra bussförbindelser till centrum och cykelbana hela vägen in till stan. Snabb access till E-18.

Som ägare till fastigheten ingår du i samfälligheten Brynhild. Besök gärna deras hemsida för mer information brynhild.se

Huset är besiktigat och protokollet finns tillgängligt under "Dokument".

Välkommen på visning!

Widerlöv

Vill du ha mer information?

Kontakta oss på kontoret

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Guttorms väg 21, Såld i Irsta, Västerås Planlösning från Guttorms väg 21, Såld i Irsta, Västerås
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad