Såld

Vasastaden, Västerås

Gustavsgatan 14

Slutpris: 3 000 000 kr

Gustavsgatan 14

Från sekelskiftet!

Välkommen till en representativ sekelskiftesvåning med många karaktäriska detaljer. Attraktivt läge alldeles intill Västerås City. Lägenheten har renoverats löpande då såväl badrum, kök samt ytskikt har uppdaterats.

De generösa 102 kvadratmeterna fördelar sig på en fin sällskapdel med vardagsrum och kök. Två sovrum, badrum med tvättmaskin och torktumlare. Genomgående vackra detaljer som kakelugn, genomgående trägolv samt enastående takhöjd.

Belägen i Brf Nanna, en liten och familjär förening med stabil ekonomi och välskött fastighet anno 1908.

Vasastaden är ett mycket populärt bostadsområde med något för alla som vill bo mycket centralt och attraktivt. Här har du nära till allt vardagen kräver.

Välkomna på visning och låt er förälskas, för nu har ni hittat hem.

Patrik Demir
Ansvarig mäklare

Patrik Demir

Reg. fastighetsmäklare, franchisetagare Läs mer om Patrik

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Gustavsgatan 14, Såld i Vasastaden, Västerås
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad