Såld

Främre Luthagen, Uppsala

Götgatan 10 B

Slutpris: 2 130 000 kr

Götgatan 10 B

Kvadratsmart bostad i Främre Luthagen med sovalkov och hiss från markplan!

Här erbjuds en perfekt planerad bostad med sovalkov, högt belägen i fastighet med hiss i Främre Luthagen. Planlösningen erbjuder hall med plats för förvaring i garderober, rum med utrymme för matplats, soffa samt säng i sovalkov. Nyligen renoverad kokvrå, fullt utrustad med allt att önska. Badrum med kaklade väggar, badkar, wc samt handfat.

Förutom den utmärkta planlösningen ligger detta hem i ett vackert hus med tidstypiska detaljer som högt i tak och stora fönster. Föreningen är mycket välskött med god ekonomi och låga avgifter. I källaren finner du förutom förråd tillhörande lägenheten även cykelförråd, tvättstuga och torkrum. Högst upp i huset finns en härlig takterrass med fin utsikt och härlig kvällssol som står till medlemmarnas förfogande.

Här bor du med ett centralt läge på en lugn gata och stadskärnan på bekvämt promenadstånd. I närområdet finner du mataffär, apotek, florist, gym, nationer och flertalet restauranger och för dig som vill röra på dig finns cykel- och promenadstråk längs det fina årummet eller så kan man söka sig till elljusspåren i Stabbyskogen eller Röbo. Även Ekonomikum och flera andra av universitetets fakulteter finner du inom ett bekvämt promenadavstånd.

Anmäl ditt intresse redan idag till ansvarig mäklare för att inte missa denna perfekta lägenhet!

Widerlöv

Vill du ha mer information?

Kontakta oss på kontoret

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Götgatan 10 B, Såld i Främre Luthagen, Uppsala
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad