Såld

Luthagen, Uppsala

Gimogatan 7A

Slutpris: 3 000 000 kr

Gimogatan 7A

//Ägarlägenhet//Juridiska personer tillåts//
Unikt tillfälle att förvärva en av de få ägarlägenheter som finns i Uppsala. En riktig "pärla" med stor härlig balkong. Den moderna öppna planlösningen med 2,50 m i takhöjd och neutrala färgsättning ger rymd och harmoni, enkelt att möblera utifrån dina egna önskemål.

Trivsamt område med motionsspår i Stabbyskogen, närhet till Fyrishov med ett stort utbud av sportaktiviteter, restauranger, mataffärer och service på Mimmi Ekholmsplats. Till stadskärnan tar du dig snabbt och enkelt med buss eller cykel.

Du kan förvärva bostaden som fysisk person eller juridisk person. En ägarlägenhet innebär att du får lagfart på lägenheten och den kan pantsättas. Lagfartskostnaden är för fysisk person 1,5 % av köpeskillingen och juridisk person 4,25 %. Pantbrevskostnad 2,0 % av pantbrevsbeloppet (nytt pantbrev).

Lägenheten kan liknas vid ”ett radhus på höjden”. Det ger dig stora möjligheter, bo där själv eller hyr ut som du själv vill utan att behöva någon tillåtelse.

Vad mer kan du önska dig än en fantastisk bostad? Naturligtvis finns det ett tillhörande källarförrådet som går att nå med hissen ända ner.

Tillträde enligt överenskommelse, snabbt tillträde går att ordna om så önskas.

Bilderna talar sitt eget språk men inget går upp emot att på plats se och uppleva bostaden. Är du intresserad? Ta chansen att boka in en visning direkt för att se om denna bostad är den du söker.

Välkommen att lämna ditt intresse till ansvarig mäklare!

Beyar Hajo
Ansvarig mäklare

Beyar Hajo

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Beyar

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Gimogatan 7A, Såld i Luthagen, Uppsala
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad