Såld

Luthagen, Uppsala

Gimogatan 13A

Slutpris: 1 495 000 kr

Gimogatan 13A

!!FAST PRIS!! Högst upp i fastighet med hiss!

!! FAST PRIS !! FÖRST TILL KVARNPRINCIPEN GÄLLER!!

Välkomna till denna ljusa och trivsamma 1:a i fint skick med praktisk sovalkov! Bostaden är belägen högst upp i huset med hiss ifrån markplan. Lägenheten har stora fönsterpartier och en trevlig balkong som medför ett härligt ljusinsläpp. Här har du ett boende som rymmer allt du kan önska dig och håller ett genomgående fint skick. Den välplanerade planlösningen erbjuder en öppen planlösning mellan kök och vardagsrum som ger härliga sällskapsytor och ett luftigt intryck. Rymlig sovalkov med plats för större säng och ett fullutrustat kök med bland annat diskmaskin. Vidare finns ett fräscht helkaklat badrum med dusch samt en välkomnande hall med mycket förvaring.

Till lägenheten hör ett källarförråd som går att nå med hissen.

Här bor du i ett trivsamt område med smidigt cykelavstånd till stadens puls, universitetet och resecentrum. I närområdet finns fina motionsstråk i Stabbyskogen, mataffärer, restauranger, stort utbud av sportaktiviteter vid Fyrishov samt torget Mimmi Ekholms Plats med närservice. Föreningen har en trivsam innergård med grillmöjligheter och trädgårdsmöbler.

Snabbt tillträde är möjligt! Välkommen att anmäla dig till visningen!

Beyar Hajo
Ansvarig mäklare

Beyar Hajo

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Beyar

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Gimogatan 13A, Såld i Luthagen, Uppsala
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad