Till salu

Luthagen, Uppsala

Geijersgatan 40B

Nästa visning
calendar icon onsdag 4 oktober 17:30 - 18:00
2 195 000 kr
area icon Yta
  • 48 m2 boarea
price tag icon Månadsavgift
  • 3 093 kr/mån
floors icon Våning
  • 1 av 3 (ingen hiss)
Geijersgatan 40B

Ljus, väldisponerad och välrenoverad tvåa i Luthagen!

Välkommen till denna välplanerade 2:a i eftertraktat läge i hjärtat av Luthagens lugna kvarter.

Lägenheten bjuder på ljus och rymd tack vare den väl tilltagna storleken på cirka 48 kvm och höga takhöjden på ca 2,7 m. Välkomnande hall med förvaring för ytterkläder och skor samt tre inbyggda garderober med överskåp. Lättmöblerat vardagsrum med plats för såväl soffgrupp som matsalsmöbel och med fönster i fritt söderläge med utsikt över Geijersgatans allé. Nyrenoverat kök med goda förvaringsmöjligheter och bra ljusinsläpp från fönster med fri utsikt mot den lummiga innergården. Intill köket ligger bostadens sovrum som med enkelhet rymmer en större säng samt arbetsplats eller övriga förvaringsmöbler.

Gott om förvaring som disponeras av lägenhetsinnehavaren i vindsförråd och källarförråd.

Välskött bostadsrättsförening med flera gemensamma utrymmen i källaren; gym, bastu, cykelförråd, tvättstuga med torkrum samt en lummig innergård med två utemöbelsgrupper.

Mycket bra läge i centrala Luthagen på en lugn gata utan mycket trafik. Härifrån har du kort gång- och cykelavstånd till centrum, promenad & motionsspår, restauranger, centralstationen och Ekonomikum. I närområdet finns flera butiker och mataffärer.

Varmt välkommen på visning!

Visningar

Föranmäl dig gärna via Widerlövs hemsida. Välkommen på visning! onsdag 4 oktober, 17:30 - 18:00
Anmäl mig
Ansvarig mäklare

Mattias Lindahl

Reg. fastighetsmäklare Läs mer

Interiör

Grundinformation

Fastigheten

Förening

Tomt, uteplats, bilplats

Planlösning från Geijersgatan 40B, Till salu i Luthagen, Uppsala

Räkna ut boendekostnad

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad