Såld

Vasastan - Hagastaden, Stockholm

Gävlegatan 32

Slutpris: 13 000 000 kr

Gävlegatan 32

Gavelfyra högt upp i huset med en härlig terrass!

Presenterar en toppmodern gavelfyra möjlig femma i Hagastaden. Här finner ni ett exklusivt boende med en New York känsla högt upp i huset med en härlig terrass som rymmer utemöbler, grill och diverse planteringar. Bostaden erbjuder dessutom även tre balkonger och fyra franska balkonger. Stora fönster i tre vädersträck tillsammans med den generösa takhöjden ger ett otroligt ljusinflöde som genomsyrar lägenheten. Generöst vardagsrum som skapar perfekta ytor för umgänge och samvaro. Stilrent kök från HTH med luckor i svart ek, bänkskiva i marmorkomposit och vitvaror från Siemens. Två exklusiva badrum var av det ena med bekvämligheter som tvättmaskin och torktumlare. Vidare disponerar bostaden tre ordentliga sovrum med goda förvaringsutrymmen. Belägen i en äkta förening som äger marken och garageplatser finns i huset. Här är det bara att flytta in och trivas!

Hagastaden knyter samman Stockholm med Solna och förenar med storstadspuls med avkoppling i lugna omgivningar som Hagaparken. En spännande stadsdel under uppbyggnad och utveckling! Här finns affärer med stort utbud så som Hemköp, Willys och Systembolaget. Både Sats och Friskis & Svettis ligger några minuter bort samt caféer och bageri i närheten. Det finns ett flertal restauranger så som Omni, Macelleria och restaurang Station. Norra Stationsparken kommer löpa tvärs genom Hagastaden, och riktas åt två håll med Pampas Marina och Karlberg åt det ena hållet och Hagaparken med Brunnsviken åt det andra. I parken kommer det finnas plats för lek, ett samlingstorg inramat av trädrader, planteringar, serveringar, marknader och mindre evenemang. Pulsen på Odenplan nås med ca 10 minuters promenad. Den nya pendeltågslinjen Citybanan ligger vid rondellen på Vanadisplan, bara några minuter från Hagastaden. Flertalet busslinjer går genom området. I Hagastaden tillkommer också den nya gula tunnelbanelinjen som kommer gå mellan Odenplan och Arenastaden.

Widerlöv

Vill du ha mer information?

Kontakta oss på kontoret

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Gävlegatan 32, Såld i Vasastan - Hagastaden, Stockholm
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad
close